Prvi britanski premijer koji je u rezidenciju uselio djevojku umjesto supruge (VIDEO)
Džonson, foto:EPA

Prvi britanski premijer koji je u rezidenciju uselio djevojku umjesto supruge (VIDEO)

Novi britanski premijer Boris Džonson i njegova djevojka Keri Simonds uselili su se u ponedeljak u Dauning strit 10, izjavio je njegov portparol.

Time je Džonson postao prvi britanski premijer u istoriji koji živi sa nevjenčanim partnerom u premijerskoj rezidenciji, prenosi Si-En-En.

U javnosti je bilo spekulacija o tome da li će se Simonds, koja je brzo postala glavna tema u britanskim tabloidima, pridružiti Džonsonu u Dauning stritu. Iz Džonsonovog kabineta prošle nedelje je rečeno da još nije poznato da li će par živjeti zajedno.

Džonson još nije zvanično razveden od druge supruge Marine Viler sa kojom ima četvoro djece. Njihov razvod najavljen je u septembru prošle godine, posle 25 godina braka, nadugo nakon što je potvrđena Džonsonova afera sa Keri Simonds.

Interesovanje javnosti za Džonsona i Simondsovu poraslo je nakon što su komšije pozvale policiju zbog svađe u njenoj kući, gdje je par boravio.

Posle ubedljive pobjede Džonsona na izborima za novog lidera konzervativaca, Simonds mu se pridružila ispred Dauning strita 10 tokom prvog govora u ulozi premijera.

Ona je takođe imala uspješnu političku karijeru. Bila je dio tima koji je vodio kampanju za reizbor Džonsona na mjesto gradonačelnika Londona 2012. godine.

Simonds je sa 29 godina postala najmlađi direktor komunikacija u istoriji konzervativaca, a analitičari kažu da je njena uloga bila ključna kada je riječ o dovođanju u red Džonsonove poznate neuredne pojave tokom kampanje.

 
Tanjug/Prva

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.