Ujela ga zmija, ujeo i on nju
ilustracija

Ujela ga zmija, ujeo i on nju

Jedan Indijac izujedao je zmiju, osvetivši joj se pošto je prvo ona ujela njega, u porodičnoj kući u Utar Pradešu na sjeveru Indije.

Raj Kumar se odmarao kod kuće i uživao u svom piću, kada je zmija ušla u njegov dom i ugrizla ga. 

„Pošto je zmija ujela njega, Raj ju je potom ubio, grizući je komad po komad“, rekao je Rajov otac, Babu Ram.

Članovi porodice, odveli su Raja u bolnicu gdje je medijima rečeno da je njegovo stanje kritično, iako su potvrdili da zmiju koja ga je ugrizla, stručnjaci obično ne smatraju otrovnom, piše portal dailymail.co.uk, prenosi Rts.

„Ovo je definitivno čudno. Viđao sam pacijente koji nam dolaze jer ih je zmija ujela, ali nikada nisam vidio da je došao neko ko je ugrizao zmiju i donio je da sobom u torbi“, rekao je doktor N. P. Sing.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.