Frankfurt: Dječaka pregazio voz, muškarac osumnjičen da ga je gurnuo
ilustracija

Frankfurt: Dječaka pregazio voz, muškarac osumnjičen da ga je gurnuo

Njemačka policija saopštila je da je dječak (8) preminuo je od povreda, nakon što ga je, zajedno sa majkom, nepoznati muškarac gurnuo na šine na glavnoj stanici u Frankfurtu, prenosi AP.

Majka je uspjela da se skloni sa šina, ali je voz udario dječaka i pregazio ga.

Osumnjičeni je potom pokušao da gurne još jednu osobu na šine, ali nije uspio u tome, saopštila je policija.

Muškarac (40) pobjegao je sa perona, ali ga je policija uhapsila nedaleko od stanice, prenosi N1 pozivajući se na Fonet.

U toku je ispitivanje i za sada nema informacije o motivima, a portparolka policije Izabel Nojman navodi da za sada nema povezanosti između osumnjičenog i žrtava.

Majka dječaka je odvedena u bolnicu, za sada nema podataka o njenim povredama, ali policija će i nju ispitati, navodi AP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.