Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka bi svaki muškarac oženio!
ilustracija

Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka bi svaki muškarac oženio!

Ljubav je najljepši osjećaj na svijetu i svako od nas mašta o partneru sa kojim će provesti cio svoj život i dijeliti i dobro i zlo.U današnje vrijeme kada se brakovi sve više raspadaju, prava je sreća je naći osobu s kojom ćemo izgraditi sve i u kojoj ćemo pronaći svoju polovinu.

Žene rođene u tri horoskopska znaka su na glasu kao najbolje partnerke u čijem društvu uživa svaki muškarac.

Rak

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku vole svoje partnere do koske, one ne znaju za polovičnu ljubav.

Partnerova ljubav im je bitna u svakom trenutku i sve će učiniti za njega.

Ponekad su sklona da bespotrebno dramatizuju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju žele da daju. Privlači je topao porodični dom u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana.

Odlična je kuvarica i posebno voli da uživa spremajući bližnjima. Posvećena je majka kojoj su djeca uvjek na prvom mjestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost.

Ovan

Žena Ovan je jaka, samosvjesna i odvažna žena. Njena neustrašivost i temperamentnost i hrabrost obaraju muškarca s nogu.

Uvijek je spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako dosta očekuje od partnera. Uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj podršci osjeća se sposobnim ostvariti sve što zamisli.

Stoji čvrsto na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kome to pođe za rukom može biti siguran da je zaljubljena u njega.

Kao majka je stroga, a zahvaljujući svojim vaspitnim metodama djecu odgaja u pobjednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

Lav

Ponosna i strastvena žena rođena u znaku Lava uz sebe traži partnera koji joj u svemu može parirati, naročito koji je snažan kao ona.

Ima urođeni šarm, te se ne trudi puno u osvajanju partnera. Možda je ponekad dosta fokusirana na samu sebe, ali ona je prije svega odana žena koja nesebično voli. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj djeci.

Izvor:Stil.Kurir

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.