Zbog nevremena kvarovi na dalekovodima u nekoliko mjesta
Foto: Ilustracija

CEDIS

Zbog nevremena kvarovi na dalekovodima u nekoliko mjesta

Jučerašnje vremenske nepogode, tačnije ciklonske aktivnosti koja su uslovile naglu promjenu vremena i generalno nestabilne i nepovoljne vremenske prilike, izazvale su na području Crne Gore prolazne kvarove na elektrodistributivnoj mreži, saopšteno je iz CEDISA.

"Naše ekipe su odmoh po stvaranju uslova za bezbjedan rad bile na terenu, kako bi se uspostavilo redovno napajanje električnom energijom. Trenutno naše ekipe rade na otklanjanju kvarova, čija sanacija je zahtjevna, na dalekovodima: Femići, Trpezi, Konjuhe, Kalače, Tuzi i Barutana", kazali su iz CEDISA.

Nevrijeme je izazvalo i manje kvarove na niskonaponskoj mreži.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.