Mesi napadnut u noćnom klubu na Ibici (VIDEO)
Lionel Mesi

Mesi napadnut u noćnom klubu na Ibici (VIDEO)

Napadač Barselone Lionel Mesi napadnut je na ostrvu Ibica u jednom noćnom klubu, ali je obezbjeđenje spriječilo fizički kontakt sa neimenovanim muškarcem.

Na snimku na društvenim mrežema vidi se kako posle verbalnog sukoba obezbjedjenje štiti Argentinca, koji je prošao bez povreda.

Fudbaler Barselone je ubrzo nakon incidenta napustio klub, pišu brojni evropski mediji.

Mesi se nalazi na odmoru na Ibici pred početak priprema u Barseloni, zajedno sa suprugom Antonelom i saigračima Luisom Suaresom, Đordijem Albom i Seskom Fabregasom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.