Marković: Dokazali ste da Crna Gora može da računa na vas
Duško Marković

Čestitao najmlađim vaterpolistima

Marković: Dokazali ste da Crna Gora može da računa na vas

Premijer Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime najmlađoj vaterpolo reprezentaciji Crne Gore osvajanje osvajanje drugog mjesta na Evropskom prvenstvu.

"Biti u sportskoj vatri i osvojiti srebro u takmičenju sa najboljim ekipama Evrope, znači da vaša zemlja može da računa na vas na svaki način, pa i u kontekstu smjene šampionskih generacija. Politike koje sprovode Vlada i Ministarstvo sporta i mladih, omogućiće vam status perspektivnih sportista. Uz vaš talenat i predan rad, to je i sigurna garancija za nove uspjehe našeg vaterpola, ali i viza za nove crnogorske sportske asove“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.