Đukanović sazvao sjednicu za prenos posmrtnih ostataka potomaka dinastije Petrović Njegoš
Milo Đukanović

Cetinje

Đukanović sazvao sjednicu za prenos posmrtnih ostataka potomaka dinastije Petrović Njegoš

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović sazvao je za danas prvu sjednicu Koordinacionog odbora za prenos posmrtnih ostataka potomaka dinastije Petrović Njegoš iz Italije, Francuske i Austrije. Sjednica počinje u 13 sati, na Cetinju.

Koordinaciono tijelo je privremeno radno tijelo Vlade Crne Gore, formirano 31. januara 2019, sa zadatkom da organizuje i koordinira aktivnosti za prenos posmrtnih ostataka potomaka dinastije Petrović Njegoš iz Italije, Francuske i Austrije.

Koordinacionim tijelom predsjedava Predsjednik Crne Gore.

Podsjetimo Đukanović je u "Živoj istini", uoči predsjednickih izbora prošle godine, saopštio da će pokrenuti neophodne inicijative i dodao da smatra da je prirodno i logično da  tri sina Kralja Nikole svoj konačan smiraj treba da pronađu, kako je tada rekao Đukanović, u svojoj kući.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.