Janović čestitao srebro
Nikola Janović

Janović čestitao srebro "Ajkulicama": Ponosni smo što ste naši

Ministar sporta i mladih Nikola Janović čestitao je najmlađoj vaterpolo reprezentaciji, srtučnom štabu i rukovodstvu Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, osvajanje srebra na Evropskom prvenstvu.

"Srebro koje donosite u domovinu sija vašim osmjehom, vašom mladošću i srcem koje ste davali u svakoj utakmici. Pokazali ste Evropi da ste sportska sila, a nama da ste snaga koja će svoju zemlju predstavljati dostojno. Ponosni smo što ste naši“, rekao je Janović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.