Za rekonstrukciju puta Rožaje-Špiljani i Podgorica-Danilovgrad 40 miliona eura
Ilustracija

Raspisan poziv za dostavljanje ponuda

Za rekonstrukciju puta Rožaje-Špiljani i Podgorica-Danilovgrad 40 miliona eura

U skladu sa opredjeljenjem da jačanje infrastrukture, kao ključni preduslov razvoja, bude jedna od prioritetnih politika, Vlade Crne Gore nastavlja dalje da unaprjeđuje puteve u državi.

"Uprava za saobraćaj, u okviru projekta Rekonstrukcija magistralnih puteva, raspisala je poziv za dostavljanje ponuda za izvođenje radova na rehabilitaciji i poboljšanju dionice puta M2 Rožaje-Špiljani i dionice puta M18 Podgorica-Danilovgrad, gdje je planirana izgradnja bulevara sa četiri trake. Vrijednost projekta je 40 miliona eura, a finansira se iz sredstava zajma Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD)", saopšteno je iz Vlade.

Rekonstrukcijom ovih puteva značajno će se kako ističu iz Vlade, poboljšati bezbjednost saobraćaja ali će se dobiti i šanse za razvoj biznisa što će u krajnjem doprinijeti većem kvalitetu života građana.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.