Zatvoren dio autoputa kod Šibenika (VIDEO)
Foto: Printscreen

Zbog opasnosti od požara

Zatvoren dio autoputa kod Šibenika (VIDEO)

Zbog opasnosti od požara koji su u subotu izbili u okolini Šibenika oko 16 časova zatvoren je dio autoputa Zagreb-Split, objavio je Hrvatski autoklub (HAK).

Za saobraćaj u oba smjera zatvorena je dionica autoputa od Šibenika do Vrpolja.

Hrvatski mediji prenose da je u toku gašenje i da vatra prodire prema autoputu, ali zasad ne ugrožava naselja.

“Imamo situaciju da nam je požar ozbiljan, prodire prema autoputu, gori gusta borova šuma, a gašenje otežava jaki jugo”, rekao je zapovjednik vatrogasaca u Šibeniku Volimir Milošević za Slobodnu Dalmaciju.

Na gašenju dva požara u Šibenko-kninskoj županiji koja su izbila u subotu angažovane su sve vatrogasne jedinice, a iz vazduha pomaže šest protivpožarnih aviona iz sastava Oružanih snaga, prenosi Beta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.