Široki Brijeg: Brat i sestra preminuli od trovanja plinom
ilustracija

Široki Brijeg: Brat i sestra preminuli od trovanja plinom

Dvije osobe su smrtno stradale od posledica trovanja plinom juče u mjestu Dobrkovići kod Širokog Brijega, piše portal Kliks.

Izvori bliski porodici, potvrdili su Kliksu da je riječ o bratu i sestri, a nesreća se desila nešto posle 18 sati prilikom čišćenja bunara u tom mjestu.

Još nisu poznate okolnosti nesreće.

Nezvanično je potvrđeno da je muž stradale ženske osobe I.C. (43) pretrpio teške posljedice po zdravlje, ali da nije životno ugrožen.

I.C. je primljen na reanimaciju i anesteziju Sveučilišne Kliničke bolnice Mostar, što je potvrdila i portparolka te bolnice Adrijana Pandža, navodi Kliks.

Nezvanično, brat i sestra su preminuli tokom transporta u vozilu Hitne pomoći na putu prema Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.