Teška nesreće kod Šapca: Poginule tri djevojke i mladić
Foto:Screenshot/RTS

Automobil sletio s puta i udario u stub rasvjete

Teška nesreće kod Šapca: Poginule tri djevojke i mladić

U teškoj saobraćajnoj nesreći u mjestu Tabanović kod Šapca u Srbiji jutros su poginule četiri osobe, a jedna je povrijeđena, javio je RTS.

Oko pet časova automobil "ford fijesta" šabačkih registarskih oznaka je sletio s puta i udario u stub javne rasvete u mjestu Tabanović, kažu u Operativno-komandnom centru MUP-a Srbije.

Život su izgubile tri djevojke i jedan mladić. Dvadesetogodišnja djevojka koja je upravljala vozilom je teško povrijeđena i prevezena je u šabačku bolnicu. 

Reporterka RTS-a navodi da se nesreća dogodila na desetak kilometara od Šapca prije skretanja za šljunkaru.

Pretpostavlja se da su se oni vraćali iz noćnog provoda. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.