MASAKR U PORODICI: Ubio oca i majku zatim ubijao na pumpi, autobusu...
Foto:Twiter

Uhapšen nakon 12 sati potjere

MASAKR U PORODICI: Ubio oca i majku zatim ubijao na pumpi, autobusu...

Dvadesetšestogodišnji mladić iz Los Anđelesa ubio je oca, brata i još dvije osobe, a uhapšen je nakon 12 sati potjere, javlja Rojters, prenio je Tanjug.

Policijski portparol identifikovao je osumnjičenog kao Džerija Saragosu.

Rojters navodi da je pucnjava počela u stanu u kojem je osumnjičeni živio sa svojim roditeljima oko dva sata posle ponoći.

On je 45 minuta nakon toga, kako se navodi, ubio i poznanicu na benzinskoj pumpi u Sjevernom Holivudu.

Neki mediji navode da mu je ona bivša djevojka, a pojedini da mu je bila poznanica.

On je pucao i na radnika na pumpi, koji je, kako se navodi, u teškom stanju prevezen u bolnicu, a potom i na čovjeka kojeg je pokušao da opljačka na bankomatu.

Prije nego što je uhapšen, Saragosa je ubio i još jednog muškarca u autobusu.

Saragosa je uhapšen nakon 12 sati potjere, prenosi Rojters.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.