Noževima napali Ozila, Kolašinac ih goloruk otjerao (VIDEO)
Foto: Sport klub

Noževima napali Ozila, Kolašinac ih goloruk otjerao (VIDEO)

Vezni fudbaler Arsenala Mesut Ozil napadnut je danas, a pitanje je kakav bi krajnji ishod bio da mu nije pomogao Sead Kolašinac.

Bivši njemački reprezentativac bio je meta napada dvojice pljačkaša na motorima koji su ga dočekali i napali noževima.

Ozil se u trenutku napada vozio kroz London kada su razbojnici pokušali da mu otmu njegov crni Mercedes G klase.

Na video snimku vidi se i Sead Kolašinac, koji je iskočio iz automobila i krenuo da se obračuna sa naoružanim napadačima. Igrač Tobdžija je ostavio automobil nasred ulice i pješice je pobjegao u obližnji turski restoran gdje ga je osoblje prepoznalo.

Engleski mediji navode da su konobari i i kuvari pritrčali kako bi mu pomogli, a potom su potrčali za napadačima.

Policija je navela da su dvojica maskiranih napadača na motorima pokušala da opljačkaju fudbalera, ali su Ozil i njegov saputnik ostali nepovrijeđen. Niko još nije uhapšen, a policija nastavlja sa istragom, prenosi N1.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.