Zbog toplog vremena ljeti smo raspoloženiji za strastvene igrarije
Foto: Ilustracija

Zbog toplog vremena ljeti smo raspoloženiji za strastvene igrarije

Toplo vrijeme može da vam učini boravak u spavaćoj sobi nepodnošljivim, ali zato imajte na umu da toplota upravo povećava libido i utiče pozitivno na vaš seksualni život.

U toplim ljetnjim danima koji su pred nama, ozbiljno trebamo da porazmislimo o tome da malo povećamo akcije u krevetu. Toplota ide u korist strasti i uzbuđenja u spavaćoj sobi. Tako dok se neki skidaju ne bi li se rashladili, drugi se skidaju kako bi se dodatno preznojili. 

„Suočavamo se sa porastom broja seksualnih aktivnosti u ovim toplim danima. Nauka pokazuje da se strast povećava podjednako kako raste i temperatura i zato se osjećamo više spremni za seks kada je toplo“, rekla je ekspert za seks i veze Anabel Najt. 

Sunce povećava proizvodnju vitamina D i testosteron kod muškaraca pa samim tim oni lakše doživljavaju orgazam. Muškarci imaju 33 odsto više testostrona u tijelu u Junu, u poređenju sa Januarom, piše Daily Star.

Muškarci sa više testosterona imaju i više orgazama. Drugim riječima – što više vremena provodite na suncu to će vaš seks biti bolji.

Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.