Berane: Načelniku Komunalne policije zapaljen automobil
ilustracija

Berane: Načelniku Komunalne policije zapaljen automobil

Načelniku Komunalne policije u Beranama Aleksandru Ojdaniću jutros je zapaljen privatni automobil "pežo 407", piše portal Vijesti.

Automobil je bio parkiran ispred porodične kuće u ulici Miljana Tomičića i potpuno je havarisan, dok su od siline požara manje oštećena još dva vozila pored njega. 

Ojdanić je "Vijestima" rekao da ga je probudila snažna eksplozija i da je kada je izašao automobil bio već u plamenu.  

On je dodao da nema nikakvih problema, privatnih nesporazuma sa sugrađanima i da ovaj čin isključivo ima veze sa poslom kojim se bavi i funkcijom koju obavlja. 

"Mene ovo neće pokolebati da i dalje i jos strožije sprovodimo zakonske mjere iz nadležnosti komunalne policije. Znam da mnogima smeta to što radimo i zavodimo red, i ne vidim drugi razlog za paljenje auta", rekao je Ojdanić. 

Policija radi na rasvjetljavanju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.