Faruk Hadžibegović novi selektor

Jednoglasna odluka

Faruk Hadžibegović novi selektor "Sokola"

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore imenovao je Faruka Hadžibegića za selektora „A" reprezentacije Crne Gore.

Kako je saopšteno iz FSCG novi selektor izabran je jednoglasnom odlukom članova IO i sa njim će biti potpisan ugovor do kraja sljedeće godine.

Hadžibegić će sjuta potpisati ugovor, nakon čega će biti predstavljen na konferenciji za novinare zakazanoj za 13 časova u Kući fudbala.

"Prva akcija bosanskog trenera očekuje u septembru kada će naša najbolja selekcija odigrati dvije utakmice u Podgorici – prijateljski duel sa Mađarskom i meč kvalifikacija za plasman na UEFA EURO 2020 protiv reprezentacije Češke", saopšteno je.

Izvršni odbor je na današnjoj sjednici donio odluku o izgradnji nove tribine na glavnom terenu trening kampa FSCG i rekonstrukciji postojećih svlačionica.

Realizacijom ovog projekta stvoriće se uslovi da se na Trening kampu FSCG odigravaju kvalifikacione utakmice mlađih i ženskih reprezentativnih selekcija.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.