Dženifer Lopez napunila 50 godina, a izgleda nikad bolje!(VIDEO)
Dženifer Lopez

Dženifer Lopez napunila 50 godina, a izgleda nikad bolje!(VIDEO)

Latino diva Dženifer Lopez danas je napunila 50 godina, a i dalje izgleda veoma izazovno i privlačno.

Pjevačica još uvijek mami uzdahe muškaraca, ali i poglede žena svojom izvajanom figurom i odličnim izgledom. Iako je zakoračila u šestu deceniju života, vrijeme za nju kao da je stalo. 

Atraktivna pjevačica i glumica ne izgleda ni malo starije u odnosu na početak karijere. Ona je svoj 50. rođendan najavila video - snimkom na Instagramu u kojem pleše, i time pokazala kako se osjeća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Na Instagramu storiju postavila je i "Bumerang video" sa svojim vjerenikom i djecom kako se zabavljaju i zajedno dijele radost povodom njenog rođendana. 

Njen vjerenik Aleks Rodrigez čestitao joj je rođendan na Instagramu podijelivši zajednički video na svom profilu. Ispod videa je napisao: 

"Ovo je tvoja žurka Dženifer. Hvala ti što si nas pozvala da podijelimo ovaj poseban dan sa tobom."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.