Bjelopoljski biznis forum 27.jula: Više od 100 učesnika, Marković otvara

Bjelopoljski biznis forum 27.jula: Više od 100 učesnika, Marković otvara

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković otvoriće prvi “Bjelopoljski biznis forum” koji će biti održan u subotu 27.jula i okupiće više od 100 učesnika iz Crne Gore i regiona.

Među učesnicima će biti i predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović, kao i bivši predsjednici Opštine Bijelo Polje Tarzan Milošević i Aleksandar Žurić.

Na prvom Bjelopoljskom biznis forumu (BBF) centralna tema će biti "Investiocioni potencijali Bijelog Polja”, a na panel diskusiji, pored sadašnjeg i bivših predsjednika Opštine Bijelo Polje će učestvovati i Dragica Sekulić - ministarka ekonomije u Vladi Crne Gore, Vlastimir Golubović - predsjednik Privredne komore Crne Gore, Esad Zimović - član Odbora direktora Hipotekarne banke, Milivoje Radović - redovni profesor na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, kao i Meko Akova-Hodžić - predsjednik konzorcijuma ''Gulsan” i Rodoljub Drašković -predsjednik poslovnog sistema ''Swisslion Takovo'', saopšteno je iz bjelopoljske opštine.

Moderator panela će biti Hasan Ramović - predsjednik Savjeta za ekonomski razvoj Opštine Bijelo Polje.

BBF počinje 27.jula u 14h u velikoj sali Centra za kulturu, a zaključci ovogodišnjeg foruma biće sublimirani u dokumentu "Bjelopoljski konsenzus 2019".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.