Bar: Leš krave koju je udario voz truli na pruzi, građani izrevoltirani

Bar: Leš krave koju je udario voz truli na pruzi, građani izrevoltirani

Leš krave koju je udario voz već 24 sata truli na dijelu pruge u naselju Bjeliši, u neposrednoj blizini kuća.

Građani su se za pomoć tri puta obraćali Komunalnom preduzeću, tri puta Komunalnoj policiji, Željezničkoj infrastrukturi i Željezničkom prevozu. Niko još nije reagovao ali su svi spremno odgovornost prebacili na druge,piše portal Jedro.

Veliki problem predstavlja i to sto određene službe, poput Željezničke infrastrukure, rade samo do 15 sati, pa se do njih u popodnevnim satima ne može više ni doći. Život se, međutim, odvija i poslije tog termina. Neshvatljivo je i da mašinovođa nije obavijestio nadležne da je udario životinju, niti prijavio moguće oštećenje pruge. Ili mošda i jeste, ali su njegovi nadređeni to prenebregnuli, sto je jos tužniji scenario, piše ovaj portal.

Za to vrijeme, dijelove leša ostale životinje raznose po naselju, a smrad se uveliko osjeća.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.