Mateja Kežman čeka peto dijete

Mateja Kežman čeka peto dijete

Mateja Kežman sa bivšom suprugom Emilijom dobio je Lazara, Aleksandru i Jakova, a sa partnerkom Marijom Perković malog Filimona. Sada će sa drugom suprugom Tarom dobiti još jedno dijete, prenosi "Kurir".

Tara bi trebalo da se porodi u septembru, a par je zajedno već četiri godine.

"Mateja je presrećan. Mi se šalimo s njim da, ako nastavi ovim tempom, uskoro će imati djece koliko je potrebno za jedan fudbalski tim. Oduvijek je govorio da bi volio da ima veliku porodicu, i to mu se ostvarilo. Tara je nestrpljiva da postane majka, njoj će ovo biti prvo dijete. Ako sve bude u redu, trebalo bi da prinova stigne u septembru", kaže izvor blizak sportisti.

Kežman je srećne vijesti prvo saopštio svojoj djeci.

"Lazar, Aleksandra i Jakov, Kežmanova djeca iz prvog braka sa Emilijom, već su veliki i njima nije trebalo da objašnjava ništa. Naravno da su bili jako srećni i uzbuđeni kada su čuli lijepe stvari. Najmlađi sin iz vanbračne zajednice sa Marijom, Filimon, još je mali, ali će i njemu biti drago", dodao je sagovornik.

Bivši fudbaler se već neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti jer je riješio da više ne priča o svom privatnom životu. Posljednji put kada je govorio o porodici, istakao je da je posebno ponosan na svoju djecu.

Mateja iz braka sa Emilijom Kežman ima troje dece: Lazara, Jakova i Aleksandru, a njih dvoje rastali su se 2011, a potom i zvanično razveli nekoliko godina kasnije.

Sad su na sudu jer ga je Emilija tužila za neplaćanje alimentacija. Bivši fudbaler je potom uplovio u emotivnu vezu sa Marijom Perković, sa kojom je u vanbračnoj zajednici dobio sina Filimona, a vezu su prekinuli 2014.

Prema nekim informacijama, do raskida je došlo jer je Mateja upoznao Taru i ubrzo donio odluku da napusti Mariju.

Mateja i Tara vjenčali su se prošle godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.