Na hrvatskom ostrvu Krk naplaćuju i boravak u hladovini
Foto: Kamping.hr

Na hrvatskom ostrvu Krk naplaćuju i boravak u hladovini

U mjestu Punat na ostrvu Krk, u Hrvatskoj, objavljen je cjenovnik za naplaćivanje boravka u hladu. Najavljeno je da će se pisati kazne za sve one koji borave u hladovini kampa, a da nijesu unaprijed platili.

Na jednom drvetu u kampu Maslinik na Krku objavljen je cjenovnik zakupa ležaljki, ali i mjesta u hladu. Zakupac plaže je turiste obavijestio da ležaljka košta 30 kuna, što je oko četiri eura.

Mjesto u hladu se posebno naplaćuje i košta 15 kuna za odrasle, što je dva eura, a za djecu je 10 kuna.

Cjenovnik je izazvao mnoštvo negativnih komentara, ali ima i onih koji brane zakupca plaže.

8ghg

Foto: Kamping.hr

Na Fejsbuk stranici “Otok Krk” jedan korisnik je pitao šta se desi ako se stavi peškir na sunčano mjesto, koje kasnije pokrije hlad? Da li se to doplaćuje ili ne.

Drugi, pak, pitaju zašto bi neko na tuđem posjedu stavljao peškire i dodaju da čovjek samo naplaćuje korišćenje onog što je zakupio.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.