Ivanović jednoglasno izabran za predsjednika OO Andrijevica
DPS

Ivanović jednoglasno izabran za predsjednika OO Andrijevica

Sjednica Opštinskog odbora DPS Andrijevica na kojoj je za predsjednika Opštinskog odbora jednoglasno izabran Dejan Ivanović održana je danas.

Ivanović je do sada obavljao poslove sekretara Izvršnog odbora DPS Andrijevica i odbornik je u Skupštini opštine Andrijevica.

Sjednici je prisustvovao koordinator ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore Drago Čantrić, kao i članovi radne grupe.

Ivanović se zahvalio na pruženoj podršci Predsjedništvu Demokratske partije socijalista Crne Gore, kao i za jednoglasno povjerenje koje mu je ukazano od strane članova Opštinskog odbora DPS Andrijevice, saopšteno je iz DPS-a.

Istakao je da će zajedno sa svim članovima OO da radi na povećanju podrške politici DPS-a, i uz podršku Vlade Crne Gore i lokalne samouprave nastaviti sa unapređenjem i daljim razvojem opštine Andrijevica.                      

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.