Marković i Barjaktarević, foto, Vlada CG

Marković čestitao građanima Plava Dan opštine

"Dijelimo viziju razvoja i nastavljamo partnerski rad na prosperitetu i boljem životu građana"

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u lično ime građanima Plava, rukovodstvu i odbornicima u lokalnom parlamentu predstojeći Dan opštine porukom da Vlada i menadžment Opštine dijele viziju razvoja te da nastavljaju partnerski rad na projektima čiji je cilj prosperitet ovog kraja i bolji život građana.

„Impresioniran sam načinom na koji sagledavate izazove i vašom hrabrošću i odlučnošću da ih rješavate. Svaki vaš pomak unaprijed doživljavam kao veliki uspjeh. Nastavićemo zajedno da radimo na razvoju. Vlada neće Plav prepustiti samome sebi“ – rekao je Marković danas na sastanku delegacijom Plava koju je predvodio predsjednik Opštine Mirsad Barjaktarević.

U tom smislu dogovorene su konkretne aktivnosti na daljem procesu optimizacije lokalne javne uprave.

Menadžment Plava podrobno je informisao predsjednika Vlade o svim razvojnim projektima koji se sprovode u ovoj našoj opštini izrazivši ličnu zahvalnost premijeru na angažmanu i posvećenosti Sjevernom regionu rekavši da se zahvaljujući pokrenutim projektima i razumijevanju Vlade u Plavu osjeća pozitivna energija i vidi dobra perspektiva.

4836365973233a80828aao

Tom prilikom je bilo posebno riječi o budućoj saobraćajnici Plav – Dečani, uključujući i probijanje tunela.

Predsjednik Vlade i rukovodstvo Plava saglasili su se da, među brojnim projektima, prioritet u neposrednoj budućnosti treba posvetiti revitalizaciji i zaštiti Plavskog jezera i rekonstrukciji puta Plav – Vojno Selo – Gusinje.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Skupštine opštine Plav Šefket Jevrić i potpredsjednici Opštine Dr Blažo Stijović i Nihad Canović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.