Kuzmić se oglasio: Hvala svima, dobro sam, idemo naprijed!
Ognjen Kuzmić, foto: KK Crvena zvezda

Kuzmić se oglasio: Hvala svima, dobro sam, idemo naprijed!

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić koji je prije deset dana doživio tešku saobraćajnu nesreću uspješno se oporavlja.

Kuzmić, koji se i dalje nalazi na odjeljenju Intenzivne njege Urgentnog centra, prvi put se oglasio posle nesreće i poručio da se osjeća bolje i da se nada skorom izlasku iz bolnice.

Njega su u bolnici obišli predstavnici kluba sa Malog Kalemegdana.

"Hvala svima od srca za brigu koju su iskazali od trenutka kada sam doživio i preživio tešku nesreću", prvo je što je rekao košarkaš Crvene zvezde.

On se zahvalio svima koji su uz njega u ovom teškom periodu.

"Želio sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživio i proživio. Na prvom mjestu predsjedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, ljekarima i cijelom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, ljekarima u Banja Luci doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce. Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osjećam se dobro, i idemo naprijed!", poručio je Kuzmić.

B92

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.