Sekulić: Oko 80 miliona za stabilno napajanje strujom
Foto: Vlada CG

Rekonstrukcija još šest dalekovoda

Sekulić: Oko 80 miliona za stabilno napajanje strujom

U narednih mjesec ili dva počeće rekonstrukcija još šest dalekovoda, u okviru projekta CEDIS-a, koji košta oko 80 miliona eura.

To je saopštila ministarka ekonomije Dragica Sekulić, koja je u Beranama obišla radove na revitalizaciji elektrodistributivne mreže.

CEDIS će uložiti oko 80 miliona eura u rekonstrukciju i revitalizaciju mreže i u izgradnju novih postrojenja.

483639764328a0d065f83o

“Ovo je najveće ulagenje u distributivnu mrežu nakon 80-ih godina prošlog vijeka”, kazala je Sekulić.

Ona je navela da se radovi izvode planiranom dinamikom.

48363841661542aa4ac19o

“Vjerujem da nećemo stati na tome, već da ćemo u narednom periodu gdje god postoji problema u napajanju, prekida, zbog lošeg vremena, zbog neodržavanja, imati priliku da se sa tim više ne srijećemo”, poručila je Sekulić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.