DPS donirao 1.000 eura Narodnoj kuhinji
Foto: NVO Izvor života

Nikšić

DPS donirao 1.000 eura Narodnoj kuhinji

Klub odbornika OO DPS-a Nikšić donirao je novootvorenoj Narodnoj kuhinji u tom gradu pomoć u vrijednosti od 1.000 eura.

U ime Kluba odbornika Demokratske partije socijalista Nikšić, donaciju su uručile odbornice Tanja Pješčić, Andrijana Jovović i Sonja Baćović.

"NVO Izvor života se od srca zahvaljuje na donaciji koja je od velikog značaja za naše potrebe. Sa željom da ćemo svakodnevno imati slične posjete", navodi se u saopštenju te NVO.

Iz NVO Izvor života pozivaju sve one koji imaju dobru volju da doniraju hranu i tako zajednički pomognu one kojima je to potrebno.

"Naš cilj je da svi dobiju obroke i za 3 dana izdali smo 320 obroka kojim su zadovoljni svi korisnici. Trudićemo se da i ubuduće iz naše kuhinje svi izađu nasmijani i zadovoljni. Hvala i svim privrednicima koji su uz nas i naše sugrađane", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.