Srbija: Tri žene poginule u udesu, muškarac teško povrijeđen
Ilustracija

Srbija: Tri žene poginule u udesu, muškarac teško povrijeđen

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu za Zrenjanin, nedaleko kod Kaćke petlje, danas oko 12.30 časova, tri ženske osobe su poginule na licu mjesta, a muškarac je teško povrijeđen.

Po riječima dr Ivane Ramović, portparola Službe hitne medicinske pomoći, tri žene čiji identitet ni godišta zasada nisu poznati su poginule na licu mjesta. Muškarac star 27 godina je zadobio teške povrede, polutraume i on je u svjesno stanju prevežen u Urgentni centar.

Na mjestu nesreće, kako je dodala dr Ramović, intervenisale su tri urgentne ekipe novosadske hitne pomoći.

 Po još nepotvrđenim informacijama, došlo je do čeonog sudara dva automobila, a trenutno je na tom dijelu puta zatvoren saobraćaj, a vozila se usmjeravaju na alternativne puteve.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.