Slobodan Radović Krušo na čelu DPS-a u Herceg Novom
Slobodan Radović Krušo

Slobodan Radović Krušo na čelu DPS-a u Herceg Novom

Opštinski odbor DPS Herceg Novi jednoglasno je za predsjednika izabrao Slobodana Radovića Kruša.

"Radović je ugledni privrednik i dobitnik više crnogorskih i međunarodnih priznanja u oblasti turizma i preduzetništva. Vodio je Opštinski odbor DPS-a i u prethodnom mandatu, tokom kojeg je održano više izbora na kojima je Demokratska partija socijalista značajno uvećala broj osvojenih glasova u odnosu na prethodni period", navodi se u saopštenju DPS HN.

Radović je predstavio osnove programa rada za naredne četiri godine i najavio nove aktivnosti u Herceg Novom koje imaju za cilj još veće približavanje potrebama građana, zalaganje za razvojne projekte od značaja za sve građane Herceg Novog i snaženje partijske infrastrukture.

On se zahvalio članovima novog Opštinskog odbora na jednoglasnoj podršci.

 "Obnovili smo jedinstvo u Partiji, dali konkretan doprinos nizu aktivnosti od značaja za Herceg Novi od kojih posebno izdvajam usvajanje prostornog plana koji ne bi mogao biti usvojen bez podrške DPS-a čime smo pomogli svim građanima i svim investitorima u Herceg Novom, i pojačali aktivnosti u ŽAD-u i Savjetu mladih. Povjerenje koje ste mi ukazali za mene predstavlja veliku čast, ali i obavezu. Očekujem da u narednom periodu svako od nas da svoj maksimum, da zajedno realizujemo planirane aktivnosti, vratimo nekadašnji sjaj Herceg Novom i stvaramo šanse za sve mlade. Spreman sam da uvijek budem makar korak ispred svih i konkretnim činjenjem, a ne obećanjima, dam svoj doprinos" naglasio je Radović.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.