Marković otvorio u Gornjoj Bukovici novi pogon fabrike vode „Diva“, vrijednosti tri miliona eura

Durmitorska izvorska voda

Marković otvorio u Gornjoj Bukovici novi pogon fabrike vode „Diva“, vrijednosti tri miliona eura

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković pustio je u Gornjoj Bukovici kod Šavnika u rad novi pogon fabrike durmitorske izvorske vode „Diva“.

„Danas smo prisustvovali i otvaranju novog pogona fabrike „Diva“, vrijednosti tri miliona eura sa novim proizvodnim programom, koji će biti prisutan ne samo na domaćem već i na međunarodnom tržištu i desetak novih zaposlenih Šavničana. Vjerujem da kroz današnji sastanak i definisane prioritete na nekim krupnim kapitalnim projektima Šavnik će nastaviti ovakav tempo razvoja“, poručio je premijer.

Duško Marković - Otvaranje novog pogona fabrike durmitorske izvorske vode „Diva“, Šavnik

U novom pogonu instalirana je najmodernija oprema njemačkog proizvođača Krones, čiji je kapacitet 12 000 boca na sat.

U pogon je uloženo oko tri miliona eura, puniće se prirodna izvorska voda, niskomineralna gazirana voda i voda sa različitim ukusima, saopšteno je iz Vladine Službe za odnose sa javnošću.

Duško Marković - Otvaranje novog pogona fabrike durmitorske izvorske vode „Diva“, Šavnik

 Marković je iskoristio priliku da čestita predsjedniku Opštine Šavnik Mijomiru Vujačiću i njenim građanima Dan Opštine i sa zadovoljstvom zaključio da je u Šavniku pokrenut niz aktivnosti koje podržavaju razvoj grada u cilju kvalitetnijeg i boljeg života svih građana. 

Duško Marković - sastanak sa rukovodstvom Opštine Šavnik


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.