Udes na putu Berane - Ribarevine, poginuo mladić
Foto: RTCG

Udes na putu Berane - Ribarevine, poginuo mladić

Na putu Berane - Ribarevine u mjestu Srđevac oko 17 sati i 30 minuta došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio Vladimir Živković, motociklista iz Kraljeva, saznaje Kodex.

U udesu su prema informacijama Kodexa sa lica mjesta učestvovali automobil marke "golf 2" kojim je upravljao Bjelopoljac Ilija Tuović(50) i dva motocikla kraljevačkih registarskih oznaka.

Motociklisti su se kako saznajemo kretali iz pravca Berana ka Bijelom Polju, kada im je Tuović iz pravca Ribarevina skretajući ka Loznoj presjekao put.

Jedan od motociklista udario je direktno u "golfa 2" i stradao na licu mjesta, dok je drugi izgubio kontrolu nad vozilom i završio u polju kukuruza sa lakšim povredama.

Uviđaj je u toku.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.