Zidan: Bejl uskoro odlazi iz Reala
Foto: Reuters

Zidan: Bejl uskoro odlazi iz Reala

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je danas da klub želi što prije da završi saradnju sa fudbalerom Garetom Bejlom, koji je prije šest godina za tada rekordan transfer došao na "Santjago Bernabeu".

Zidan je rekao da očekuje da će se "u narednih nekoliko dana" završiti transfer Bejla u neki drugi klub.

"Nadamo se da će uskoro otići. To bi bilo najbolje za sve. Ako ode sjutra, još bolje. Radimo na njegovom transferu sa drugim klubom. Protiv njega nemam ništa lično, ali nekada se stvari rade samo zato što moraju da se urade", rekao je Zidan u Hjustonu.

Real je jutros izgubio od Bajerna iz Minhena sa 1:3 u prijateljskoj utakmici u Hjustonu, a Bejl nije bio u timu.

"Situacija će se promijeniti, ne znam da li za 24 ili 48 sati, ali promijeniće se i to je najbolje za sve", dodao je trener Reala.

Real je 2013. godine platio Totenhemu tada rekordnih 100 miliona eura za transfer Bejla. Velšanin je osvojio četiri Lige šampiona sa Realom, titulu, Kup kralja, svjetsko klupsko prvenstvo i tri Superkupa Evrope.

Bejl je imao problema sa povredama, a navijači Reala su ga često kritikovali zbog loših igara. On je u posljednje četiri godine odigrao samo 79 prvenstvenih utakmica, prošle sezone 42 u svim takmičenjima, a polovinu je počeo sa klupe.

Bejlov ugovor sa Realom ističe za tri godine, a za njega su bili zainteresovani Totenhem, Mančester junajted, Bajern, kao i nekolicina kineskih klubova. Uprava Reala želi da promijeni tim poslije jedne od najlošijih sezona u poslednje vrijeme, nakon što ekipa nije uspjela da osvoji nijedan trofej.

Bejlov menadžer Džonatan Barnet rekao je Frans presu da je "Zidan pokazao nepoštovanje prema fudbaleru koji je mnogo uradio za Real".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.