Kuzmić sjutra napušta Intenzivnu njegu
Ognjen Kuzmić

Komunicira sa osobljem i porodicom

Kuzmić sjutra napušta Intenzivnu njegu

Ognjen Kuzmić koji je prije tačno sedam dana doživio tešku saobraćajnu nesreću u Republici Srpskoj i u kojoj su mu obije vilice bile slomljene, a zadobio je i povrede grudnog koša, u ponedjeljak će napustiti Intenzivnu njegu i biti prebačen na obično odjeljenje.

Kako je na Tviteru napisao Zoran Šarenac, novinar iz Banjaluke, koji je izvještavao o ovoj nesreći, košarkaš Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, u ponedjeljak će izaći sa Intenzivne njege.

Kuzmić se probudio iz kome i komunicirao je sa osobljem u Urgentnom centru i porodicom.

U posjeti stambenom centru u petak je bila i delegacija Crvene zvezde.

Prilikom te posjete, ljekari Urgentnog su izrazili zadovoljstvo Ognjenovim stanjem i postepenim ali sigurnim oporavkom, nakon operacije od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći.

Ognjen je prošle nedjelje u ranim jutarnjim satima na putu Banjaluka - Prijedor, u Ramićima, imao saobraćajku u kojoj su se sudarila dva automobila.

Tada je Kuzmić zadobio teške povrede i odmah helikopterom prebačen iz Banjaluke u Beograd.

U glavnom gradu Srbije je nekoliko dana proveo u indukovanoj komi, operisane su mu obije vilice kako bi mogao da diše, a onda se u četvrtak probudio iz kome.

Kuzmiću već sedam dana stižu poruke podrške iz svih djelova svijeta, njegovih prijatelja, bivših i sadašnjih saigrača, klubova u kojima je igrao.

Sportblic.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.