Pogledajte kako izgleda vila na Karibima u kojoj Mesi uživa s porodicom (FOTO)
Foto: Sportsport.ba

Pogledajte kako izgleda vila na Karibima u kojoj Mesi uživa s porodicom (FOTO)

Jedan od najboljih igrača svijeta Lionel Mesi sa svojom porodicom uživa na odmoru na Karibima.

Nakon duge sezone koja je za Mesija završila nastupom na Kopa Americi ovaj Argentinac je konačno dobio zasluženi odmor. Mesi će propustiti početak priprema s Barselonom, ali sigurno da je svima najbitnije da on napuni baterije za novu sezonu.

messi1

Foto: Sportsport.ba

Mesi uživa na Karibima sa svojom porodicom već desetak dana, a imao je i iznenadnu posjetu svog saigrača Luisa Suareza s kojim je van terena veoma dobar prijatelj.

messsi4

Foto: Sportsport.ba

Argentinac sa svojom porodicom uživa na privatnom ostvru Jumby Bay u vili koja zaista oduzima dah. Noć u ovoj vili košta čak 1,200 funti, ali se Mesi odlučio da cijelu vilu ima samo za sebe i porodicu i noć plaća čak 5.000 funti.

messsi3

Foto: Sportsport.ba

Radi se o itekako privatnom posjedu jer je nemoguće do istog doći automobilom. Jedini pristup je dolazak brodom, dok automobile skoro da ne možete vidjeti, prenosi Sportsposrt.ba.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.