Starke izbacuju novi model koji mijenja boju na suncu (VIDEO)
Foto: Screenshot

Starke izbacuju novi model koji mijenja boju na suncu (VIDEO)

Legendarne "starke", odnosno Converse patike, uskoro na tržište dolaze u futurističkom izdanju.

Naime, novo izdanje na policama radnji naći će se u ograničenom broju, a one će imati mogućnost promijeniti boju kada su izložene Suncu, zahvaljujući impresivnoj tehnologiji tkanine koja se aktivira na UV svjetlo.

Ove futurističke patike rezultat su saradnje između Conversa i Chinatown Marketa.

Ovu liniju novih "starki" nazvali su Chuck 70.

Prema najavama, patikle Chuck 70 se aktiviraju na UV i iz bijele boje se pretvaraju u zelene, ružičaste, narančaste, plave i ljubičaste kada su izložene sunčevoj svjetlosti.

Cijena će im biti oko 65 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.