Bijelo Polje: Požar na kući nakon eksplozije plinske boce, jedno lice povrijeđeno
Vatra uništila dom Femića

Brzava

Bijelo Polje: Požar na kući nakon eksplozije plinske boce, jedno lice povrijeđeno

U požaru koji je danas izbio na porodičnoj kuću Donka Femića u selu Brzava u Bijelom Polju pričinjena je veće materijalna šteta a jedno lice je povrijeđeno.

Do požara je, kako saznaje portal Kodex, došlo nakon eksplozije plinske boce na spratu kuće, usled čega je i povrijeđen jedan od ukućana, Milorad Femić(41).

On je odmah prebačen u bjelopoljsku bolnicu gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. Kako je Kodexu saopšteno u bjelopoljskoj bolnici, njemu su konstatovane lakše povrede i otpušten je iz bolnice.

Požar je Službi zaštite i spavašavanje prijavljen u 12.30 h.

"Izgorio je dio krova, dvije sobe na spratu su potpuno izgorjele dok su one u prizemlju djelimično spašene", kazao je za portal Kodex načelnik Službe Milonja Rakonjac.

669284244058219333720074722900292432035840n

Požar izazvala eksplozija plinske boce, foto:Vijesti iz Bijelog Polja

U akciji gašenja učestvuju 4 vatrogasca sa dva vozila.

" Požar još uvijek nije lokalizova, pripadnici naše Službe su i dalje na licu mjesta", naveo je Rakonjac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.