Smolović: Joksimović  dosadašnjim radom i rezultatima afirmisala Bijelo Polje na međunarodnom nivou
Smolović i Joksimović. foto: Opština BP

Najbolja nastavnica bivše Jugoslavije na prijemu kod predsjednika Opštine

Smolović: Joksimović dosadašnjim radom i rezultatima afirmisala Bijelo Polje na međunarodnom nivou

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović, priredio je danas prijem i uručio zahvalnicu Opštine Bijelo Polje Veri Joksimović, koja je nedavno proglašena za najboljeg nastavnika bivše Jugoslavije.

"Nastavnica Joksimović  dosadašnjim radom i rezultatima afirmisala Bijelo Polje na međunarodnom nivou, siguran sam da na njene i uspjehe njenih  đaka mozemo računati i u narednom periodu", kazao je Smolović, prenosi Opštinski sajt.

Joksimović ističe da je ponosna i na ovo priznanje i da će nastaviti da na svoje đake prenosi iskustva koja stiče na brojnim konferencijama.

"Za ovu titulu potrebno je bilo ispuniti 15 od ukupno 27 kriterijuma.  Neki od uslova su bili da ste autor  ili koautor naučnih radova, da imate doprinos obrazovanju na internacionalnom nivou", kazala je Joksimović i zahvalila se predsjedniku Opštine na priređenom prijemu.

Podsjetimo, Joksimović je ovu titulu dobila od Asocijacije najboljih nastavnika bivše Jugoslavije na konfernciji koja je organizovana u Budvi.

Asocijacija  je formirana od visokokvalitetnih lidera iz obrazovanja, spremnih da oko sebe okupe sve entuzijaste i učitljske lidere iz svih država sa prostora bivše Jugoslavije koji zajedničkim snagama afirmišu i motivišu najbolje nastavnike, da mijenaju sliku obrazovanja u ovom dijelu svijeta.

Takođe, Joksimović je dobitnica državne nagrade ,,Oktoih“, a  sa svojim učenicima je do sada osvojila preko 60 priznanja na državnom i međunarodnom nivou, među njima i zlata na Olimpijadi znanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.