Glavni urednik IN4S Gojko Raičević saslušan u policiji
Gojko Raičević, foto: IN4S

Glavni urednik IN4S Gojko Raičević saslušan u policiji

Policija je danas privela i saslušala urednika IN4S-a, Gojka Raičevića, na informativni razgovor.

Kako prenosi ovaj portal, policija je ovog puta pokazala profesionalan odnos i nakon saslušanja Raičevića, ljubazno ga vratila na mjesto odakle je pošao.

Ranije jutros su policijski službenici su Raičeviču uručili poziv za saslušanje.

On poručio da se ne može i neće odazvati sve dok ne otkriju počinioce napada na njega 2015. godine.

Podgoričko Osnovno državno tužilaštvo formiralo je nedavno predmet povodom više objava na portalu IN4S, a u kojima, kako se tvrdi, bivši ambasador u Moskvi Milan Roćen telefonski razgovara sa više osoba.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.