"Radimo i na unapređenju saradnje u oblasti kulture i sporta"

U okviru zvanične posjete Ankari, ministarka ekonomije Dragica Sekulić, sastala se sa kopredsjedavajućim Mješovite komisije za ekonomsku saradnju, ministrom sporta i omladine Republike Turske Mehmet Muharem Kasapogluom.

"Ovaj susret bio je prilika za razgovor o unapređenju ekonomske saradnju Crne Gore i Turske, saradnju u oblasti sporta i kulture i organizaciji poslovnog foruma na kome bi se predstavili poslovni potencijali i omogućio direktan kontakt privrednika dvije zemlje", saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Ministarka je ovom prilikom istakla da se potpisivanjem protokola uz Sporazum o slobodnoj trgovini izmedju Crne Gore i Republiike Turske kreiraju nove mogućnosti za jačanje ekonomskih i trgovinskih veza koje su tradicionalno dobre.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.