Podgoričanin došao na masažu, opljačkao ga i fizički napao 23-godišnjak
Ilustracija

Lišen slobode osumnjičeni za razbojništvo

Podgoričanin došao na masažu, opljačkao ga i fizički napao 23-godišnjak

Podgorička policija rasvijetlila je krivično djelo razbojništvo i lišila slobode osumnjičeno lice.

"Postupajući po prijavi oštećenog M.B. iz Podgorice da ga je u jednom stanu, u koji je došao radi koriščenja usluga masaže, fizički napalo nepoznato lice i otuđilo mu novac u iznosu od oko 400 eura i nanijelo povrede, policijski službenici su identifikovali osumnjičeno lice i lice koje mu je u vršenju djela pomagalo.

M.R. (23) je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo i on je priveden državnom tužiocu, nakon čega mu je određeno zadržavanje u Istražnom zatvoru u trajanju od 30 dana", saopšteno je iz policije.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je osumnjičenom u vršenju ovog krivičnog djela pomagala J.C, i da su ova lica u više navrata oštetila više lica koja događaje nijesu prijavili policiji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.