Nagradna igra EPCG: Automobil Citroen C-Elysee domaćinstvu iz Mojkovca
Foto: PR Centar

Nagradna igra EPCG: Automobil Citroen C-Elysee domaćinstvu iz Mojkovca

U okviru nagradne igre Zlatni tim Uhvati ritam 2, koju je organizovala Elektroprivreda Crne Gore (EPCG), automobil Citroen C-Elysee dobilo je domaćinstvo sa pretplatnim brojem 14124311 iz Mojkovca.

Kako je saopšteno iz EPCG, 150 umanjenja od 50 eura dobila su domaćinstva iz raznih crnogorskih gradova, kojima će se umanjenje od 50 eura automatski obračunati na narednom, julskom računu.

„Nagradna igra ZLATNI TIM UHVATI RITAM počela je 15. juna i trajala do 30.juna. Nagradna igra je organizovana za članove ZLATNOG TIMA, odnosno sva domaćinstva koja su 31. januara imala stanje duga 0 eura i tako postali članovi Zlatnog tima, a taj status održali do 30. juna redovnim izmirenjem obaveza za utrošenu električnu energiju“, kaže se u saopštenju.

U bazi za izvlačenje dobitnika, kako se navodi, našlo se 138.586 domaćinstava, članova Zlatnog tima.

„Nagradni fond je automobil CITROEN C-ELYSEE, 1,5 hDi, 100 ks, 4 vrata  i 150 umanjenja na računu od 50 eura.  110 umanjenja od 50 eura  izvlačilo se iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, njih 138.586, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji koriste servis Elektronski račun, kojih je bilo 12.223“, pojasnili su iz EPCG.

Proces izvlačenja nadgledala je komisija u sastavu: Milan Perović, predsjednik, iz fukcionalne cjeline Snabdijevanje, Jelena Ćeranić, član, iz Direkcije za informacine tehnologije i Mitar Vučković,  član, iz Direkcije za ljudske resurske i korporativnu komunikaciju.

„Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.  Spisak dobitnika može se pogledati na web sajtu www.epcg.com, 18. jula u svim štampanim medijima biće objavljen oglas sa pretplatnim brojevima dobitnika i gradom u kojem se nalazi, o dobitnicima se javnost može informisati i na našoj Fejsbuk strani na kojoj je išao prenos uživo“, kaže se u saopštenju.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre ZLATNI TIM UHVATI RITAM 2 organizovano je danas u poslovnoj zgradi EPCG u Nikšiću, u skladu sa odobrenim Pravilima nagradne igre.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.