Marković o kampanji WeAreNato

"Ponosni na Vojsku, zajedno čuvamo bezbjednost i nezavisnost"

Crna Gora je ponosna na svoju vojsku koja zajedno sa našim saveznicima čuva našu bezbjednost i nezavisnost, poručio je crnogorski premijer Duško Marković na Tviteru.

Marković je naglasio da je sa zadovoljstvom ispratio početak kampanje #WeAreNATO.

Untitled

U sklopu kampanje poručnica korvete Sara Rudović je kazala da je najveći benefit toga što smo članica NATO-a sigurnost i bezbjednost za Crnu Goru i sve naše građane. Rudović je komandir navigacijskog brodskog odreda na patrolnom brodu.

Kaže da je veliki dio svog djetinjstva provela na moru što je upravo i motivisalo da radi ovaj posao.

"Veoma sam ponosna što sam član Mornarice Vojske Crne Gore.", kaže Rudović koja dodaje da je od kako je Crna Gora posatala članica NATOa imala priliku da radi sa kolegama iz drugih zemalja članica Alijanse i da su zajedničke vježbe pokazatelj zajedničkog rada i zaštite zajedničkih interesa.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.