Mediji: Bačena bomba na Karleušinu vilu?

Mediji: Bačena bomba na Karleušinu vilu?

Među luksuzne vile u Lisičjem potoku u Beogradu, gdje živi i pjevačica Jelena Karleuša, nepoznati napadač navodno je bacio eksplozivnu napravu, javljaju beogradski mediji.

Na mjesto događaja stigla je policija, koja je, kako se saznaje, utvrdila da je bačena naprava oštetila dio fasade i unutrašnjost dvorišta jedne od vila. Uzeti su snimci sa nadzornih kamera i obavljen uviđaj

Koliko je poznato, Karleuša nije prijavljivala da joj neko prijeti ili je uznemirava, a osim toga da li je ona kao javna ličnost meta ovog napada, provjerava se da li je možda cilj napadača bio neko drugi iz okolnih stanova, a to je još desetak ljudi.

Nezvanično se saznaje da eksplozivna naprava nije bila velike razorne moći.

Karleuša je međutim na Instagramu demantovala napad uz kratki i jasni demant naslovne strane jednog medija "Laž".

 

667430135049563402598788964456745233547264n

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.