Nastaviti dinamičan održivi razvoj na dobrobit Andrijevice
Milo Đukanović

Đukanović čestitao Dan opštine Andrijevica

Nastaviti dinamičan održivi razvoj na dobrobit Andrijevice

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 17. jula – Dana opštine Andrijevica, predsjedniku Opštine Srđanu Mašoviću, predsjedniku Skupštine Opštine Slavku Stijoviću, odbornicima, svim građanima i učesnicima svečane sjednice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Dan Opštine, koji slavimo u periodu značajnih jubileja crnogorske slobodarske tradicije, prilika je da se prisjetimo bezrezervne podrške antifašističkoj ideji i oslobodilačkoj borbi žitelja ovog kraja. Na tim temeljima smo tada izvojevali slobodu, prije 13 godina obnovili nezavisnost, postali uvažena članica NATO saveza i daleko odmakli u usvajanju evropskih vrijednosti i pregovorima o članstvu u EU.

Ukupni potencijali Andrijevice, omogućavaju da se nastavkom  kvalitetne i sinhronizovane saradnje  na lokalnom i državnom nivou, nastavi dinamičan održivi razvoj koji će voditi privlačenju investitora, jačanju ekonomije i otvaranju novih radnih mjesta, na dobrobit Andrijevice i cijele Crne Gore", poručio je Đukanović u čestitki.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.