Crna Gora će nastaviti snažne reforme, politika proširenja EU nema alternativu
Foto:Twiter@vladacg

Marković sa ambasadorima zemalja Višegradske četvorke

Crna Gora će nastaviti snažne reforme, politika proširenja EU nema alternativu

Politika proširenja EU nema alternativu jer je važna za stabilnost regiona i Evrope, poručio je predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković koji se sastao sa ambasadorima država Višegradske četvorke.

Crna Gora će nastaviti snažne reforme i ispunjavanje evropske agende učiniti dinamičnijim i efikasnijim - istakao je Premijer.

Sastanak je bio prilika za otvorenu i konstruktivnu razmjenu mišljenja o pitanjima politike proširenja, aktuelnosti unutar Evropske unije i evropske integracije Crne Gore i regiona. objavljeno je na Vladinom Twiter nalogu nakon susreta.

"Nakon razgovora sa ambasadorima država Višegradske četvorke ohrabren sam porukama o napretku Crne Gore i njihovoj čvrstoj i direktnoj podršci politici proširenja EU. Crna Gora će dati dobre argumente za nastavak ove kvalitetne politike EU.", kazao je Marković, navodi se u Vladinoj objavi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.