Merkel ponovo sjedjela tokom intoniranja himni
Foto:Tanjug/AP

Merkel ponovo sjedjela tokom intoniranja himni

Njemačka kancelarka Angela Merkel ponovo je sjedjela dok su se svirale nacionalne himne na ceremoniji vojne počasti.

NIje poznato da li je stolica danas bila postavljena iz predostrožnosti, budući da se njemačka kancelarka već tri puta našla u neugodnoj situaciji jer se njeno tijelo treslo dok je stajala na sličnim događajima.

Danas su za Merkelovu i moldavsku premijerku Maju Sandu postavljene stolice ispred kancelarijata, što je neobičan aranžman, prvi put uspostavljen kada je nova premijerka Danske posjetila Njemačku u četvrtak, dan nakon prethodnog slučaja drhtavice.

Njemačka kancelarka koja će sjutra napuniti 65 godina, nagovijestila je da je psihološki uticaj prve epizode sredinom juna bio odgovoran za naknadne incidente i dodala da će "morati da živi sa tim neko vrijeme", ali da nema razloga za brigu.

Merkelova nije otkazala nijednu od svojih javnih obaveza.

Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.