Danilovgrađanin uhapšen zbog sumnje da je pijan pretukao sugrađanku
ilustracija

Danilovgrađanin uhapšen zbog sumnje da je pijan pretukao sugrađanku

Danilovgrađanin Blažo Marković uhapšen je zbog sumnje da je pijan pretukao sugrađanku N. M. (25) koja je od njega pokušavala da odbrani svoju majku M. M.

Majka i kćerka napadnute su, kako pišu Vijesti,  ispred ulaza kuće u kojoj stanuju u Danilovgradu.

“Moj suprug izašao je iz kuće da doda kolegi alat, a momak koji je sjedio na terasi lokala pored kuće počeo je da mu dobacuje, govori mu ‘Iip’ i urliče nešto. On je ušao u kuću, ja sam izašla da uzmem nešto iz auta i pitala ‘što ste zaipali kumim vas bogom’. Momak za kog smo kasnije saznali ko je, rekao mi je ‘nabijem te na k***c, je**m ti majku’. Dok sam pitala kome, gađao me čašom”, rekla je Vijestima M. M.

Ona je dodala da je njena kćerka, koja je srčani bolesnik sa 20 odsto invaliditeta, istrčala iz kuće i vikala “tata eno je ubiše”, a onda Markoviću rekla: “Nemoj da mi biješ majku”.

Marković se tada ostrvio na nju, kazala je M. M.

“Udario je šakom u glavu, počeo da je vuče i obalio je. Zavikala sam ‘ubiste mi dijete’ i tražila radnici telefon da zove policiju. Pritrčao je M.M.  koji je sjedio sa ovim momkom, podigao je i krenuo da je nosi u kuću. Kako sam i dalje vikala, on me pitao - ‘što ti radim ženo?’ i stvarno on nije ništa, samo pomagao”, kazala je ona.

Danilovgrađanka ističe da je pozvala policiju, ali da su joj službenici Uprave policije koji su se javili na 122 rekli da mora poći u stanicu policije.

“Odvezli smo dijete u Hitnu, oni su zvali policiju koja je odmah došla, ispričali smo im što je bilo i po uputu ljekara otišli u Urgentni blok u Podgoricu. Tamo su je snimali, konstatovali povrede, zadržali oko sat na posmatranju i pustili kući. Tada smo pošli u OB Danilovgrad da damo izjave. Nismo znali ko je, a policija nam je rekla da je M.M. izjavio da ne zna ko je momak koji je sjedio sa njim i koji nas je napao”, priča M. M.

Objasnila je i da su kasnije otkrili identitet napadača i vratili se u policiju da dopune izjavu. Iz Uprave policije nezvanično je rečeno “Vijestima” da je Marković uhapšen u petak poslije podne i da će biti priveden na saslušanje u Osnovno državno tužilaštvo Podgorica.

“Na teret mu se stavlja nasilničko ponašanje”, rečeno je iz UP-a.

Izvor: Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.