Košarkaš i dalje životno ugrožen, bokser iz BMWa ispričao detalje udesa
Foto:Prijedor Danas

Košarkaš i dalje životno ugrožen, bokser iz BMWa ispričao detalje udesa

U automobilu marke "BMV" koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je povrijeđen košarkaš Zvezde Ognjen Kuzimić, bio je bokser Dražan Janjanin i njegov prijatelj Marko Mijatović, koji je došao po njega posle meča. Janjanin je za portal Mondo ispričao detalje nesreće.

Nesreća se dogodila oko 5.00 časova, kada je došlo do direktnog sudara između Kuzmićevog "poršea" i "BMV-a".

Janjanin je izjavio, da su on i Marko Mijatović, koji je vozio, ostali živi samo zahvaljujući prisebnosti i brzoj reakciji Mijatovića.

"Vraćao sam se sa meča iz Minhena i Mijatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima jutros oko pet sati kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svjetla. Automobil je velikom brzinom išao iz suprotnog smjera i skrenuo u našu traku. Mijatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u bankinu. Međutim i 'Porše' koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji lijevi kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila", ispričao je Janjanin. 

"BMV" se potom prevrnuo na krov, dok se "porše" u kom se nalazio Kuzmić zaustavio tek 200 metara dalje.

"Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dolje do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletjelo je sa puta. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta".

12

Foto:Prijedor Danas

Janjanin i njegov prijatelj prošli su sa lakšim povredama.

"Imamo posjekotine od stakla. Ja sam šio ruku, ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju", rekao je bokser iz Prijedora.

Član porodice Ognjena Kuzmića rekao je Srni da su se Kuzmić i njegov prijatelj Bogdan Ilić vraćali sa svadbe iz Novog Grada. Sudarila su se dva automobila marke "porše" i BMV. Kuzmić i Ilić su bili u "poršeu". Kuzmić je zadobio povrede glave i grudnog koša u sudaru dva automobila, a nekoliko sati nakon nesreće hitno je helikopterom transportovan u Beograd u vještačkoj komi. Iz Urgentnog centra za RTS kažu da je Kuzmić primljen na odeljenje intenzivne njege sa teškim povredama i u teškom zdravstvenom stanju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.