Supruga Siniše Mihajlovića uputila emotivnu poruku na italijanskom i srpskom jeziku

Supruga Siniše Mihajlovića uputila emotivnu poruku na italijanskom i srpskom jeziku

Supruga srpskog trenera i bivšeg fudbalera Siniše Mihajlovića, Arijana oglasila se prvi put posle informacije da Siniša boluje od teške bolesti.

Ona je na italijanskom, ali i srpskom poslala emotivnu poruku i zahvalila se svima na podršci.

"Snage imamo mnogo, ali sa vašom ljubavi postajemo nepobjedivi! Hvala vam svima od srca", napisala je Arijana.

Untitled

Podsjetimo, ispitivanja su pokazala da je riječ o akutnoj leukemiji samo dan pred početak predsezone sa Bolonjom. Njega je podržao direktor kluba Valter Sabatini koji je rekao da se Mihajlovićev status neće promijeniti.

"Imao je mnogo hrabrosti da sazove pres konferenciju kako bi vas obavijestio o ovako osjetljivoj stvari, ali i da bi ostalima pružio podršku. Mi smo ovdje da njega podržimo i doletjeli smo iz Montreala. Ovaj čovjek će voditi Bolonju dok mu ne istekne ugovor. Biće uz nas šta god da se desi, a vjerujem da se ništa neće desiti jer je ovaj čovjek toliko jak", rekao je Sabatini.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.